Supravieţuire MIRACULOASĂ în munţi. A căzut de pe stânci, S-A TÂRÂT 4 zile şi a fost salvat de ciobani

smurd

Lecţie de supravieţuire uimitoare din partea unui tânăr biolog din Cluj. A căzut 15 metri în gol printre stânci, la o altitudine de peste 2.000 de metri şi ca să se salveze s-a târât cu bazinul rupt aproape trei kilometri. I-a luat patru zile ca să ajungă la un refugiu unde a fost găsit de ciobani. Tânărul este acum în afara oricărui pericol.

Un tânăr biolog de 26 de ani a plecat luni în munţii Cindrel din judeţul Sibiu ca să caute plante. A ajuns la altitudinea de 2.200 de metri când a căzut într-o prăpastie. 15 metri a căzut tânărul în gol, printre stânci. A scăpat cu viaţă, dar şi-a fracturat bazinul. Atunci a început lupta lui pentru supravieţuire. Tânărul nu avea semnal la telefon, aşa că a fost nevoit să se ajute singur.

„S-a prăbuşit printre stânci şi de aici s-a deplasat, târându-se, până în acest punct”, a declarat un salvamontist.

Tânărul s-a târât doi kilometri şi jumătate până a ajuns la un refugiu unde a fost găsit de nişte ciobani. Potrivit România TV, din cauza rănii grave care nu i-a permis să se ridice în picioare, a parcurs distanţa în patru zile. A avut mâncare la el doar pentru trei zile, iar când l-au găsit ciobanii nu mai mâncase de 24 de ore.

Oamenii au sunat la salvamont şi spre tânăr a plecat un elicopter SMURD.

„A supravieţuit după trei nopţi petrecute la altitudine de 2000 de metri, pe ploaie, pe vânt. Temperatura noaptea a scăzut undeva la 7 grade. Ziua cea mai mare temperatură a fost maximum 15 grade. Totuşi a reuşit să supravieţuiască doar cu hainele de pe el”, a declarat un salvamontist.

Tânărul a fost dus la un spital din Târgu Mureş şi acum este în afara oricărui pericol.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns