Super piloţi la Super Slalom! Foto

Super piloţi la Super Slalom!

Pilotul Mihai Alexandrescu a obţinut trei clasări pe locul întâi, la categoria A2, la autovehicule cu cilindree până la 1.600 cmc şi cu echipa Ami Racing în etapa de la Iaşi a Campionatului Naţional de Super Slalom.

În aceeaşi competiţie, Laura Negoiţă (17 ani) s-a clasat pe locul al doilea la Juniori 2 şi pe poziţia a patra la feminin. Cu punctele acumulate la această etapă, ea reuşeşte ca în primul an de participare să obţină un binemeritat şi muncit loc trei în campionat la clasa feminin.

Eric Stoian, un alt junior determinat şi consecvent, cu toate că maşina i-a creat probleme, a avut o evoluţie bună şi constantă, pilotând la limita aderenţei în multe porţiuni ale traseului de concurs. Doar o secundă l-a despărţit de podium la Juniori 1 şi astfel, în primul an de participare, ratează la mustaţă podiumul de campionat la Juniori 1.

CITEŞTE ŞI: Elevii și profesorii din Timișoara dârdâie, din nou, de frig

În cazul piloţilor Dragoş Cristea, Alexandru Cristea şi Vlad Tătăreanu, cărţile au fost jucate din etapa precedentă şi astfel aceştia au decis să nu se prezinte la această etapă, preferând să nu lipsească de la şcoală. Alexandru este campion naţional la Juniori 2, Dragoş a încheiat campionatul pe locul al patrulea, iar talentatul Vlad reuşeşte un neaşteptat loc trei la Juniori 2 în primul său an de participare.

Cu o evoluţie bună la Iaşi, Cristian Antoche a reuşit să ţină aproape de experimentatul Mihai Alexandrescu şi să se claseze pe locul al treilea la Clasa 2.

„Cu astfel de juniori munca este o plăcere şi viitorul în motorsport este mai sigur. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot şi totodată preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Super piloţi la Super Slalom! Foto

  1. Felicitări maxime tinerilor piloți.
    Vreau să i văd pe toți șoferii ce gonesc prin oraș de se cred mari piloți, că se înscriu și concurează și ei, cu acești tineri piloți daca se cred așa zmei in restul timpului printre șoferi pensionari…😉
    Poate CJ va preconiza construirea unui circuit moto in afara orașului unde să poată stoarce adrenalina doritorii, nu seara de seara prin oras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *