Cum împarte USR Timiș posturi cu dedicație. Un consilier local face dezvăluiri din interior

Cum împarte USR Timiș posturi cu dedicație. Un consilier local face dezvăluiri din interior

Cum împarte USR Timiș posturi cu dedicație. Un consilier local face dezvăluiri din interior.

Avem o nouă confirmare a incorectitudinii și lipsei de transparență cu care conducerea USR Timiș împarte pozițiile publice, fără a respecta principiile pe care le-a blamat înainte de a ajunge la puterea locală.

Listele cu membrii care ar fi trebuit să intre în consiliile de administrație ale societăților consiliului local erau stabilite anterior de șefii filialei, restul consilierilor fiind puși în fața faptului împlinit, fără a-i mai putea testa pe aspiranții la o sinecură acordată de USR.

CITEȘTE ȘI: Vremea în octombrie: temperaturi maxime și precipitații în a doua lună de toamnă. Cum va fi vremea în Banat

Andrei Meșter, consilier local aflat în procedură de excludere din USR, a dezvăluit la o televiziune locală modul în care se împărțeau aceste poziții (nominalizând STPT, cazul cel mai fierbinte), fără a exista o verificare a capacității profesionale a candidaților:

”Listele cu membrii veneau cu o zi înainte, uneori, chiar doar cu o oră sau două. La început, am crezut că poate sunt alte priorități, că poate așa e mai bine, dar apoi am văzut că pe acele liste apar persoane care nu ne reprezintă sau care au mari carențe profesionale, tehnice. Colegii mei consilieri, dar și de la alte partide, au început să ceară transparență, să ne fie prezentați și nouă, consilierilor, acești candidați, dar de fiecare dată am primit un refuz. La Consiliul de Administrație de la STPT s-a ajuns chiar la un blocaj, eu nu am putut  vota componența acestui consiliu”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cum împarte USR Timiș posturi cu dedicație. Un consilier local face dezvăluiri din interior

  1. Dar oare asta este o noutate in administratia FRITZ?? Din moment ce la Horticultura se cauta un director care nu are cunostinte de plante dar trebuie sa stie engleza! Un medic veterinar apreciaza activitate unui director de filarmonica! nu stiu dece va mai si mirati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *