Supărat pe Vosganian, Lae se ia de… ouă

Un Vosganian bănăţean! Este Nicolae Oprea, preşedintele Comisiei de agricultură a Consiliului Judeţean Timiş, care ţine să perfecţioneze sistemul de impozitare sugerat de Varujan Vosganian. Ironic, Lae Oprea spune că deputatul ALDE a fost chiar modest, atunci când s-a referit la evaziunea fiscală care se face cu ouăle şi găinile.

Astfel, s-a uitat că oul are coajă, din care se fac alifii, dar şi gălbenuş, din care se face cremă. Un ou valorează, astfel, cât un miel, susţine Nicolae Oprea. Apoi, găina, pe lângă carne, are oase şi unghii, din care se face parizer.

De asemenea, mai sunt şi penele, care cresc şi mai mult valoarea, aşa că, de la un ou, ajungem la un bou, mai exact la un viţel, după cum spune Oprea: „Dacă tot s-a referit Vosganian la evaziunea făcută cu ouăle şi găina, s-ar putea gândi şi la o deducere, când vorbim de transportul oului de la cuibar la tigaie şi a găinii de la coteţ la cuptor”.

Nu ştim dacă finanţiştii din guvern vor lua în seamă acveste sugestii, , dar este remarcabil cum, pornind de la un banal ou, Lae a ajuns la… oaie. Absolut mioritic!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns