Sumă uriaşă pentru transferul unui fotbalist din vestul ţării! Îl vrea Mourinho la Manchester United

dennis man

Manchester United vrea să-l transfere un fotbalist născut şi crescut în zona de vest a ţării. Este vorba despre arădeanul Dennis Man de la FCSB, tânărul fotbalist fiind dorit de însuşi Jose Mourinho, anunţă Sportskeeda.

Potrivit Sportskeeda, englezii sunt dispuşi să plătească până la 15 milioane de euro pentru Man, dar Gigi Becali, finanţatorul FCSB, cere 30 de milioane de euro pentru a se despărţi de atacantul de 20 de ani.

Chiar şi dacă Becali ar accepta vânzarea pe 15 milioane de euro, tot ar fi cel mai scump transfer din Liga 1, a consemnat newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sumă uriaşă pentru transferul unui fotbalist din vestul ţării! Îl vrea Mourinho la Manchester United

  1. Ce minciuna…!!! Probabil c-au vrut sa-si bata joc de cineva !… Perioada transferurilor s-a terminat de mult in Anglia… acuma pina in ianuarie nu se pot lua decit jucatori fara ocupatie (citeste contract)…
    Si in al doilea rind, Jose Mourinho sta deja cu un picior in afara postului de antrenor, n-are el timp (si nici chef) sa se intereseze de achizitii exotice…
    Poate ca e bun acest Dennis Man si s-ar putea incadra in jocul britanic, dar are o sansa sa afle asta doar printr-o manevra disciplinara: sa se lase dat afara dela FCSN , sa fie liber de contract… ca apoi sa mearga (dupa un oarecare timp) la clubul preferat (procedura urmata de mai multi jucatori profesionisti in ultimul timp…)!
    Ce merit ar avea acest bisnitar de Gigi Becali daca ar putea lua „milioane” pe jucatori ?… Interesul lui ca patron ar trebui sa stea in palmaresul echipei, nu in banii din vinzari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *