Subprefectul Drăgănescu: „Chiar așa tare v-ați supărat pe timișoreni, după doar jumătate de an, stimați conducători ai Primăriei?”

Un înalt demnitar timișean are Covid. Avertismentul său

Anunțata creștere a taxelor și impozitelor de către administrația condusă de Dominic Fritz provoacă reacții nu doar din partea cetățenilor, ci chiar și a oficialităților. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu nu vede cu ochi buni proiectul în discuție și speră totuși ca inițiativa să nu se materializeze:

”Absolut exagerat și nedrept este proiectul de mărire a impozitelor și taxelor pregătit de Primăria Timisoara începând cu anul 2022. El va lovi în timișorenii care reușesc să trăiască fără ajutorul statului, mici proprietari de afaceri de familie, investitori cu resurse limitate, dar cu imaginație și energie inepuizabile, în general middle-class-ul orașului.

Este pedepsit, astfel, cel care a fost econom, cumpătat și a reușit să investească într-un spațiu cu altă destinație, într-o mică afacere pe cont propriu, trecând peste toate piedicile puse de un sistem cu n avize, acorduri și autorizări, încă descurajant în România.

Este o creștere de trei ori a impozitului pe clădiri s.a.d. la persoane fizice, o creştere de 30 de ori la închirierea spaţiului primăriei si alte taxe noi, într-o perioadă de mari restricții cauzate de pandemie. Chiar așa tare v-ați supărat pe timișoreni după doar jumătate de an, stimați conducători ai Primăriei?

CITEŞTE ŞI: Senatorul Răducanu: ”Regăsim în discursul primarului Timişoarei clasica metodă de a da vina pe altcineva”

Am auzit o consilieră locală care spunea, fals, că va fi o creștere de „doar…28%”. Păi, (poate înțelege că), „doar 28%” este și scăderea speranței de viață a cuiva drag care în loc de 80 de ani ar trăi maxim 55.

Eu sper că toamna va mai răcori ideile executivului PMT și vom avea impozite și taxe ce țin cont că timișorenii trebuie să fie oamenii cei mai apropiați și empatizați de cei aleși în funcții. Chiar de timişoreni”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Subprefectul Drăgănescu: „Chiar așa tare v-ați supărat pe timișoreni, după doar jumătate de an, stimați conducători ai Primăriei?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *