Senatorul Răducanu: ”Regăsim în discursul primarului Timişoarei clasica metodă de a da vina pe altcineva”

Senatorul Răducanu: ”Regăsim în discursul primarului Timişoarei clasica metodă de a da vina pe altcineva”

Suspendarea organigramei Primăriei Timișoara de către Tribunalul Timiș continuă să facă valuri pe scena politică. Senatorul PSD Sebastian Răducanu apreciază drept nepotrivită reacția primarului Dominic Fritz, care a invocat tot felul de interese ascunse care au stat la baza sentinței:

”Indiferent unde ne uităm pe hartă, unde avem administrații PNL-USR, există cel puțin un scandal. Timișoara, spre exemplu, nu mai scapă de scandaluri politice. De mai bine de 10 ani, atât sub administrația Robu, cât și sub administrația Fritz, prioritate au interesele politice, iar dacă mai este loc regăsim și interesul cetățeanului.

Dominic Fritz a ridicat în campania electorală foarte mult așteptările timișorenilor, ceea ce nu este rău în fapt, dar dacă promiți marea cu sarea, atunci asigură-te că o poți aduce. Vedem pe zi ce trece cum timișorenii sunt tot mai dezamăgiți de actuala administrație.

Să luăm spre exemplu ultimul scandal, în privința organigramei Primăriei Timișoara. Îmi amintesc cum actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, critica ieșirile din mediul online ale fostului primar, ca acum acesta să facă aceleași greșeli. Cred că timișorenii apreciau mai mult dacă primarul nu comenta decizia instanței în privința suspendării organigramei.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz: Organigrama merge înainte, indiferent de decizia instanței

În această situație, un mesaj din partea unui profesionist, așa cum se pretinde, ar fi fost de apel la calm, analiză și asumare. În schimb, timișorenii au regăsit în discursul primarului clasica metodă de a da vina pe altcineva, pe interese paralele și alte lucruri total ieșite din context. Eșecul prezentei organigrame ar trebui să-i dea de gândit primarului nostru în privința „profesioniștilor” de care s-a înconjurat în ultima vreme”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Senatorul Răducanu: ”Regăsim în discursul primarului Timişoarei clasica metodă de a da vina pe altcineva”

Lasă un răspuns