Ștrandul din Timiș devenit atracție turistică rămâne deschis și în sezonul rece

lovrin strand 1

La ţanc au picat căldurile din această vară pentru ştrandul din Lovrin. Vizitatorii obiectivului inaugurat în urmă cu un an au fost mai mulţi ca niciodată, mulţi venind chiar din alte judeţe.

CITEȘTE ȘI: Țesături, ceramică, obiecte tradiționale și muzică populară, la Timișoara. Începe Târgul Meșterilor Populari

„Ne bucurăm pentru interesul arătat de atâta lume. Asta înseamnă că ştrandul nostru redevine un brand, aşa cum a fost pe timpuri şi cum ne-am gândit că trebuie să-şi recapete locul. A durat ceva până când lucrările s-au terminat, s-au depus multe eforturi, dar iată că a meritat. Acum, am început mici reparaţii la piscina interioară, pentru că trebuie să ne pregătim pentru sezonul rece, când sperăm că rămânem atractivi pentru cât mai mulţi vizitatori”, a declarat Marius Graur, primarul comunei Lovrin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ștrandul din Timiș devenit atracție turistică rămâne deschis și în sezonul rece

  1. Este un strand termal mult mai bun la Jimbolia, apartine de primarie dar este dat la un baron local , care nu investeste nimic, doar taie iarba si face curatenie, banii la bar fara bon , asta e Romania !

Lasă un răspuns