Moarte cumplită pentru doi tineri români care munceau în Austria ca tăietori de lemne

elicopter austria

Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne şi au visat la o viaţă mai bună, cu banii strânşi în pădure. Nicolae Corjuc (21 de ani) și Vasile Ioan Volosin (29 ani), din Uloha, Poienile de sub Munte, au plecat în Austria la muncă, la tăiat de lemne în pădure.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit pe DN 69 Arad-Timișoara, între un autobuz cu 20 de muncitori și o mașină mică

Cei doi maramureșeni au sfârşit tragic, joi, 12 septembrie, lângă satul Winklsagritz (comuna Grosskirchheim, (districtul Spittal an der Drau), în timp ce curăţau o zonă forestieră care fusese grav afectată de o furtună.

Cei doi s-au urcat peste lemnele tăiate, într-un vagon suspendat peste o prăpastie, dar un cablu s-a rupt şi cei doi au cîzut de la mai mult de 50 de metri, scrie observator.tv. Nu e clar încă dacă ei au sărit sau au fost aruncaţi din vagon, nici dacă din cauza vitezei, care era controlată de la sol de un alt român, coleg şi prieten cu cei doi, cablul s-a rupt. 70 de oameni, salvatori, salvamontiţi, pompieri plus un elicopter au intervenit, dar nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri maramureşeni.

Vasile Volosin se căsătorise în mai anul acesta şi visa la o casă frumoasă, din banii câştigaţi în Austria.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns