Big Brother se extinde în Timișoara. Zeci de noi camere video vor împânzi orașul

camere supraveghere trafic

Primarul orașului de pe Bega a anunțat  că au mai fost achiziționate câteva zeci de camere video, care vor fi montate în diverse zone, începând de săptămâna viitoare.

„Am semnat contractul pentru achiziția a 54 de camere video, în vederea monitorizării rampelor de gunoi clandestine. În primul rând, vrem să descurajăm orice fapte ilegale, în principal aruncarea gunoiului, dar și să-i prindem pe cei care nu se lasă descurajați. Valoarea totală a contractului este de 134.460 de lei fără TVA. Aceste camere vor fi conectate la centrul de monitorizare și supraveghere al poliției locale, astfel că vom avea un centru destul de puternic.

CITEȘTE ȘI: Moarte cumplită pentru doi tineri români care munceau în Austria ca tăietori de lemne

Tot ce înregistrează aceste camere se stochează pentru o perioadă de 30 de zile, iar după aceea se imprimă peste noi informații. Sunt camere performante, cu diverse funcții, detectează mișcarea, intrușii, obiectele care lipsesc și cele abandonate. Au inclusiv posibilitatea de recunoaștere facială, astfel că vor putea fi identificate persoanele căutate. Montarea camerelor se va face începând de săptămâna viitoare, dar nu divulgăm amplasamentele, tocmai pentru a-i putea prinde pe răufăcători”, a explicat Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns