Strada Versului, greu de reabilitat

Cu un an în urmă, o serie de vești bune veneau către locuitorii din Calea Martirilor de la Primăria Timișoara. În special oamenii care stăteau pe Strada Versului urmau să beneficieze de o atenție specială, pentru că primarul Nicolae Robu tocmai constatase că oamenii își țin mașinile pe pământ, trotuarele sunt foarte înguste și, în mare, e un dezastru.

„N-a făcut nimeni nici o amenajare niciodată, s-a făcut cartierul, s-a asfaltat puţin şi s-a amenajat un trotuar şi cu asta basta, nimic nu mai corespunde… Se fac trotuare civilizate, piste de biciclete, parcări pe ambele părţi şi se plantează un aliniament de arbori, tot ca pe Orion, de la un capăt la altul, pe acelaşi principiu”, spunea primarul acum un an.

El menționa și o rectificare de buget făcută pentru 2015, pentru a include amenajarea Străzii Versului în programul de investiții, fiind alocată în acest scop suma de 707.000 de lei.

Între timp, a trecut un an. Strada Versului, care se află chiar lângă Parcul Pădurice, aflat încă în plin șantier de reamenajare, arată exact ca în 2015, adică, după spusele primarului Timișoarei, dezastruos.

Versului

Autoturismele sunt parcate, în continuare, în praf sau în noroi, trotuarul foarte îngust există doar pe o parte a arterei, iar lângă pubelele de gunoi s-au adunat tot felul de deșeuri.

Dacă tot nu s-a întâmplat nimic, de ce a mai fost nevoie să se anunțe modernizarea zonei? Doar pentru încă puțină publicitate?

1 Comments
domnul vasile 19/03/2016
dar cine se mai poate mira de ceea ce spune exceptionalul nostru domn primar ? de ce saracie ne mai uitam in gura lui la ce spune ?