Strada Podeanu, într-o continuă așteptare

strada Podeanu1

Cu o lungime de un kilometru, strada Podeanu din Timișoara face legătura dintre Calea Stan Vidrighin și Aleea FC Ripensia, constituindu-se într-o alternativă potrivită pentru evitarea aglomerației din trafic, mai ales că există acum și o legătură directă cu strada Iosif Bulbuca.

Municipalitatea i-a determinat pe locuitorii din zonă, încă din anul 2014, să-și desființeze garajele, pentru ca strada să poată fi lărgită la patru benzi și modernizată.

Lucrările au început abia în luna iunie a anului trecut și ar fi trebuit finalizate în septembrie, dar, din păcate, au intervenit unele probleme cu rețelele subterane de utilități. Șantierul nu a fost închis nici la ora actuală.

Porțiunea dinspre Stadionul „Dan Pălitinișanu” este terminată, cu tot cu sensul giratoriu de la Novatim, care a fost gândit pentru a fluidiza circulația din zonă. De asemenea, există asfalt nou și locuri de parcare pe circa o jumătate din stradă, în timp ce pe porțiunea dinspre Calea Stan Vidrighin sunt încă vizibile utilajele, mormanele de moloz și cablurile.

Lucrările vor fi reluate, cel mai probabil, atunci când timpul o va permite. Pentru reamenajarea străzii Podeanu au fost alocați de la bugetul local al Timișoarei 5,5 milioane de lei plus TVA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *