O frumoasă blondă din Chişinău este noua şefă a poliţiştilor locali dintr-un municipiu bănăţean (FOTO)

Irina Manole

Irina Manole este de loc din Chisinau si nu este maritata, insa, in aceasta saptamana, a devenit oficial sefa de politie locala.

Primarul municipiului Caransebes, Marcel Vela, a a numit-o pe Irina Manole in functia de director al fostilor politisti comunitari. Numirea i-a surprins pe toti agentii care acum asteapta cu interes sa vada ce veleitati are noua sefa si ce anume a recomandat-o pentru ocuparea acestui post.

Din cate am aflat, se pare ca Irina Manole are domiciliul actual in localitatea Zam din judetul Hunedoara. Blonda care va conduce politistii locali din Caransebes nu este casatorita, insa are o relatie de iubire cu un angajat al MApN.

Irina Manole are in fisa postului coordonarea echipelor de politisti locali dar si a celor doua drone pe care acestia le au in dotare.

Numirea Irinei Manole vine la cateva luni dupa ce Politia Locala Caransebes a avut parte de o perchezitie a procurorilor. Ancheta se pare ca l-a vizat chiar pe seful politistilor locali, insa detalii despre cercetari nu au fost facute publice pentru ca o parte dintre suspiciuni au ajuns in presa.

Imediat dupa ce procurorii au scotocit si un birou al primariei, edilul Marcel Vela l-a suspendat din functie pe seful politistilor locali.

Sursa: resita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *