Ştefan Hruşcă dăruieşte timișorenilor “Un copac cu flori”

Ştefan Hruşcă dăruieşte timișorenilor “Un copac cu flori”

Ştefan Hruşcă dăruieşte timișorenilor “Un copac cu flori”

Luni, 25 martie, Opera Naţională Română din Timişoara va fi , de la ora 20, gazda concertului “Un copac cu fl ori”, susţinut de îndrăgitul cantautor Ştefan Hruşcă. “Artistul Ștefan Hrușcă revine în România la început de primăvară pentru turneul denumit sugestiv «Un copac cu flori».

Solistul va dărui publicului cele mai îndrăgite melodii folk pe care le-a lansat de-a lungul carierei într-o serie de concerte care vor reînvia spiritul Cenaclului Flacăra.

Dacă «Nunta de fl ori» vă face inima să tresară, vă este dor de «Fostele iubiri» sau vreţi să vă reamintiţi «Fuga din Rai», «Vara promisă» ori emoţionanta «Rugă pentru părinţi», sunteţi invitaţi la un concert în care veţi regăsi fi orul serilor de altădată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă!

Drumul artistic al lui Ștefan Hrușcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra Într-un interval de doar trei ani, cuprins între 1981 și 1984, Ștefan a străbătut țara în lung și în lat și a cântat în peste o mie de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate colţurile României.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă, președintele PNL: „Decizia pentru CJ Timiș se ia luni”

Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă și apariția de o simplitate distinsă, Ștefan Hrușcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folkiști din țara noastră.

Printre albumele sale de referință se numără: «Rugă pentru părinți» (1984), «Urare pentru îndrăgostiți» (1986), «Fostele iubiri» (1995), «Balade speciale» (2007) și, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde și cântece maramureșene”, spun organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *