Sprijin polist pentru două spitale timişene

Suporterii şi oficialii clubului Politehnica Timişoara au decis soarta banilor strânşi la partida virtuală disputată duminică împotriva lui Rapid Bucureşti.

Cei aproape 5.000 de lei vor fi direcţionaţi pentru producerea a 1.200 de viziere ce vor ajunge în zilele următoarele la spitale din cele mai mari oraşe ale judeţului Timiş.

„Ne-au plăcut întotdeauna oamenii curajoşi, hotărâţi şi cu iniţiativă. Aşa, ca noi. Am hotărât astfel ca fondurile obţinute în urma evenimentului Politehnica Timişoara – Rapid Bucureşti, amical caritabil, să fie redirecţionate către iniţiativa lui Ivanescu Cosmin Alin, un om care şi-a petrecut ultima perioadă la etajul Gării de Nord, în expoziţia de trenuleţe pe care a construit-o acolo, şi care acum a fost transformată în atelier de producţie pentru viziere de protecţie destinate personalului medical din linia întâi. În acest mod mii de viziere au luat drumul spitalelor din Timişoara şi din judeţ în ultimele zile, iar noi am hotărât să susţinem producţia acestor materiale indispensabile celor care luptă pe frontul medical în aceste zile. Cei 4.850 de lei viraţi de clubul nostru în contul acţiunii vor susţine costurile de producţie pentru 1.200 de viziere ce vor ajunge în zilele următoare la spitalul CFR şi la spitalul din Lugoj. De asemenea, o parte din bani vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de alimente pentru cinci persoane cu vârsta de peste 80 ani fără sursă de venit. Împreună trecem peste toate! În zilele următoare vă vom ţine la curent cu noi surprize pregătite de Politehnica Timişoara şi de voluntarii Druckeria”, se arată într-un comunicat al divizionarei secunde alb-violete.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.