Lucrări pentru sporirea siguranței în traficul timișorean

Lucrări pentru sporirea siguranței în traficul timișorean

Un program de sporire a siguranței în trafic atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni sau bicicliști este pus din această săptămână în practică de către Primăria Timișoara.

Într-o primă etapă vor fi executate lucrări de întreținere și semnalizare a drumurilor, iar până în data de 25 martie sunt programate lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile Ioan Slavici, Ardealul, Moise Doboșan, Andreescu, Pestalozzi, Ofcea, Ana Ipătescu, Anton Bacalbașa, Bujorilor, Frateliei, Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Traian Lalescu, Eroilor, precum și drumul de legatură Torontalului –  Demetriade.

CITEȘTE ȘI: Se apropie data-limită pentru depunerea propunerilor prin bugetul participativ

Se vor executa, de asemenea, trasarea de marcaje la trecerile pentru pietoni de pe străzile Hașdeu, Înfrățirii, Renașterii, Samuil Micu, Calea Aradului, Splaiul Tudor Vladimirescu, Bd. 16 Decembrie 1989 și str. Ostrogovici.

În caz de vreme nefavorabilă, însă, nu se vor executa toate lucrările programate așa cum sunt ele propuse în planul zilnic de lucrări, mai precizează municipalitatea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lucrări pentru sporirea siguranței în traficul timișorean

  1. Pentru siguranta traficului si fluenta acestuia, va rog sa ganditi o solutie pentru Gh. Lazar de la Kaufland pana la Cetatii. Aceasta portiune se strabate dimineata si la ora 16:00 in 20 minute. Poate ar fi bine de desfintat parcarea de pe acest segment,redarea de circulatie pe 2 benzi. Se fac lucrari pe Cetatii si pe Bogdanesti, accesul spre Ronat si Mehala a fost blocat. Mintile luminate care sunt delegate (prin vot) sa conduca acest oras, sunt sunt invitate sa gaseasca solutii. Eu ca cetatean timisorean, din cartierul Ronat, doresc sa am acces catre oras.

Lasă un răspuns