O posibilă ilegalitate de la Primăria Timișoara, pe masa prefectului

O posibilă ilegalitate de la Primăria Timișoara, pe masa prefectului

Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara a înaintat o sesizare către Instituția Prefectului, în care se reclamă o ilegalitate săvârșită în Consiliul Local Timișoara.

Mai exact, este vorba de Hotărârea Consiliului Local nr. 89 din 16.03. 2022, privind înființarea Administrației pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara.

Sindicatul solicită formularea acțiunilor în contencios-administrativ împotriva actelor reprezentate de respectiva hotărâre, care a dus la înființarea structurii menționate.

CITEȘTE ȘI: Ora de vară 2022. Când se schimbă ora şi cum se potrivesc ceasurile

În sesizare se susține că au fost încălcate grav dispozițiile legale în vigoare, după cum urmează: convocarea ședinței de consiliu s-a făcut ”de îndată”, încălcându-se legea; ședința a fost ilegală; dezbaterea publică și consultarea sindicatului s-au realizat doar formal, dar și alte aspecte menționate în sesizare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “O posibilă ilegalitate de la Primăria Timișoara, pe masa prefectului

  1. Ce sa zic, acum exista Sindicat, pe vremea lui Robu punea oamenii la punct nu cumva să aibă păreri contra vopsit, acu l.o lovit corectitudinea și respectul față de lege.Scotea Robu 5 organigrame pe an, nu avea Negrei nici o problema, acum are probleme și vede nereguli în orice.Lasa.ne …

  2. Alo!!! Sindicat din articol, nu crede-ti ca este important contractul colectiv de munca? Este mai importanta noua organigrama? Tu sindicat trebuie sa lupti pentru drepturile angajatilor. Cauta si negocieaza contractul colectiv de munca. Asta este important pentru „palmasi”. Sau membrii de sindicat.

  3. Aroganta și nesimțire.Este contract colectiv de ramura sau e secret?Ce a făcut sindicatul asta pentru membrii lui?Ale cui războaie le poarta?Ce vrea?

  4. Ale lui Robu impotriva lui Fritz! Sunt actiunile nostalgicilor, care-si doresc vremurile de alta data. Sper ca nu au innebunit timisorenii ca sa-l voteze iarasi pe Robu. Nici pe Fritzi!

Lasă un răspuns