Speriaţi de noul lockdown, au golit rafturile magazinelor. Hârtia igienică şi pastele au fost primele produse epuizate

rafturi goale 1

Rafturile supermarketurilor din Marea Britanie au fost golite de produsele esențiale pentru uz casnic. Speriați de noul lockdown, britanicii au dat buzna pentru a face provizii. Hârtia igienică și pastele au dispărut primele de pe raft.

CITEȘTE ȘI: Spitale din vestul țării, fără Remdesivir de două săptămâni. Pacienților le sunt administrate scheme de tratament cu alte medicamente

Oamenii s-au înghesuit să cumpere produsele esențiale pentru gospodărie, deși reprezentanții magazinelor au anunțat că nu există lipsuri în oferta de produse. Clienții au fost îndemnați să cumpere responsabil. Britanicii nu au fost în asentiment cu sugestia dată de supermarketuri, așa că au golit rafturile de hârtie igienică, paste și conserve, potrivit dailymail.co.uk.

„În prezent, nu restricționăm produsele. Clienții pot continua să cumpere în siguranță și cu încredere în magazinele noastre, unde vor vedea că avem o disponibilitate bună”, a spus un reprezentant.

Cozile din fața magazinelor nu au întârziat să apară, în mai multe orașe din Anglia.

„Coada a fost enormă! Este ridicol! Cred că oamenii încep să devină puțin anxioși acum cu noile restricții ce vin”, a afirmat o clientă.

Goana după cumpărături a venit în contextul în care prim-ministrul Boris Johnson a anunțat o închidere totală a Angliei, ce va dura patru săptămâni, pe fondul unei creșteri a cazurilor de coronavirus în întreaga țară.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *