Spectacolul sinistru al unui incendiu scăpat de sub control. Video

incendiu franta

Temperaturile extrem de ridicate favorizează aparția unor incendii care pot scăpa ușor de sub control. Spectacolul flăcărilor care devorează totul în cale este sinistru. S-a întâmplat în Franța, unde au fost surprinse imagini de la un incendiu imens de vegetație, în zona Oisy dans l’Aisne.

Franța, Oisy dans l'Aisne || 23 iulie@meteo expres

Publicată de Jurnal de Vreme pe Marţi, 23 iulie 2019

De altfel, specialiștii care monitorizează incendiile din Europa avertizează că Franța și Spania se confrufruntă cu un grad extrem de pericol de incendii izbucnite din cauza sau favorizate de caniculă.

Serviciul de management de urgență Copernicus (EMS) a prognozat cel mai ridicat nivel de amenințare pentru incendiile forestiere și de miriște pentru aproape toată Franța și Spania joi, cu niveluri de amenințare „ridicate” sau „foarte ridicate” pentru o mare parte din Portugalia, Italia, Belgia și Germania.

Creșterea frecvenței fenomenelor meteo extreme, care a fost legată de schimbările climatice, a făcut ca sezonul în care pericolul apariției incendiilor de vegetație în Europa să fie mai lung și mai periculos.

„În ultima vreme, am văzut incendiile s-au răspândit în toată Europa, de la nord la sud, de la est la vest. Incendiile nu respectă granițele, „a declarat Christos Stylianides, comisarul UE pentru ajutor umanitar și gestionarea crizelor, la lansarea oficială a rescEU, conform independent.co.uk

sursa video: Jurnal de Vreme


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns