Dispăruți de acasă, găsiți de poliție în Timișoara

disparut 2

În timpul patrulărilor de rutină, polițiștii locali din Timișoara au descoperit doi bărbați care s-au dovedit a fi dați dispăruți de către familiile lor. Cei doi au ajuns acum cu bine la casele lor.

CITEȘTE ȘI:  Sute de dascăli au susținut, în Timiș, examenul de definitivat. Unii dintre ei au renunțat după ce au văzut subiectele

Unul dintre dispăruți a fost observat de polițiști în timp ce cerșea în fața unui magazin de pe str. Proclamația de la Timișoara. Polițiștii l-au dus la sediul lor, pentru verificări. Așa și-au dat seama că bărbatul de 32 de ani, de loc din comuna Șepreuș, județul Arad – era dat în urmărire ca fiind dispărut de acasă din data de 19 aprilie. Omul, care părea să aibă și unele probleme de sănătate, a fost predat familiei care s-a prezentat pentru a-l lua acasă.

Marți seară, în jurul orei 22, o persoană a semnalat Poliției Locale că un bătrân s-a rătăcit pe Strada Renașterii. Omul susținea că vrea să ajungă acasă, dar părea dezorientat, neștiind să spună unde locuiește exact. El a fost identificat ca având vârsta de 77 de ani și domiciliul în Timișoara, dispariția sa fiind anunțată deja de familie la Secția 2 Poliție. Bărbatul a ajuns cu bine acasă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *