Spectacole în serie, cu intrare liberă

spectacole

Peste 200 de cursanți ai Școlii de Arte din Timișoara (strada E. Ungureanu nr. 1), cu vârste cuprinse între şase și 60 de ani și cu o mare dorință de a-și cultiva talentul și de a-și cuceri publicul, vor urca pe scenă în lunile ianuarie și februarie.

La toate cele cinci spectacole susținute în sala festivă a instituției, accesul publicului va fi liber, anunță Liliana Laichici, managerul Centrului de Cultură și Artă al județului Timiş.

Evenimentele se vor succeda astfel: joi, 25 ianuarie, ora 17, spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Române și susținut de clasa profesoarei Ana Pacatiuș; miercuri, 31 ianuarie, de la ora 17, spectacol folcloric susținut de discipolii profesoarei Carmen Biruescu; joi, 15 februarie, ora 17, spectacol al clasei de canto popular prof. Iasmina Iova; miercuri, 28 februarie, ora 18, spectacol de divertisment susținut de clasele de canto muzică ușoară coordonate de prof. Vanana Ciolac și prof. Marc Antoniu, clasa de balet prof. Adela Scorobete şi cea de design vestimentar condusă de prof. Gabriela Muscan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns