Şoseaua de mare viteză Timişoara-Belgrad nu se mai construieşte. Sârbii nu mai susţin proiectul

Proiectul construirii unei soşele de mare viteză care să lege Timişoara de Belgrad a fost abandonat din cauză că autorităţile sârbe au anunţat că nu mai susţin acest proiect, a anunţat premierul Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că „trebuie să fie de acord și Serbia și România, consideră și au considerat că nu este strategic acel proiect pentru sârbi, pentru Serbia. Și au renunțat la susținerea pentru proiectul respectiv. Nu din partea noastră, ci din partea Serbiei s-a renunțat”, a declarat Grindeanu, la Timișoara.

Şoseaua care urma să se construiască era prevăzută să se extindă pe o lungime de 140 de kilometri, legând Timişoara de Pancevo. De asemenea, drumul urma să aibă două benzi pe un sens şi urma să construită şi inaugurată în 2025.

Sursa: romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
velko 22 mai 2017
Ok,si daca sirbii nu participa ce te opreste pe tine sa faci autostrada pe teritoriul tau?! :-)
sandu 22 mai 2017
Pacat ca nu ati stiut de intentiile sarbilor inainte de a executa studiul de fezabilitate al drumului acesta care a costat statul roman 9 000 000 ron. Acesti bani trebuiesc recuperati de la cei care se fac vinovati de cheltuiala lor aiurea. Uite asa se fura banii la noi in Romania, faci un studiu de fezabilitate pentru un drum de mare viteza care oricum stii ca nu se construieste, si ramai cu banii. Stat mafiot.
Ion Bumbu 22 mai 2017
Noi nu suntem de vina niciodata, tot altii sunt vinovati. Dar... am trait atatia ani fara "sosea de mare viteza" - vom trai si in continuare... In cel mai rau caz circulam cu bicicletele pe malul Begheiului, tot acolo ajungem (doar cu ceva intarziere...)