Sorin Ionescu a demisionat din funcția de subprefect. Va deschide lista de consilieri locali a PSD Timișoara

Sorin Ionescu a demisionat din funcția de subprefect. Va deschide lista de consilieri locali a PSD Timișoara

Sorin Ionescu a demisionat din funcția de subprefect. Va deschide lista de consilieri locali a PSD Timișoara.

Subprefectul Sorin Ionescu a anunțat joi, printr-un mesaj postat de pagina de Facebook, ca și-a înaintat demisia din funcția guvernamentală pe care a ocupat-o în ultimii 2 ani și 3 luni.

„Nu poți fi în același timp și candidat și organizator al alegerilor!

Am înaintat Guvernului României cererea mea de revocare din funcția de subprefect al județului Timiș.

Astfel, renunț la acest statut pentru a reveni la ceea ce sunt eu la bază, PROFESOR.

Le mulțumesc colegilor de la Instituția Prefectului Județului Timiș pentru modul în care au colaborat în aceste 27 de luni din mandatul meu, pentru modul profesionist în care gestionează lucrurile și sper ca, odată și odată, cineva să arunce și un ochi pozitiv pe salariile acestora.

Un mare mulțumesc le transmit și administrațiilor locale, indiferent de culoarea politică, pentru frumoasa colaborare și este extrem de important să menținem ca direcție, că atunci când e vorba de cetățean nu există partide, că atunci când trebuie să ajutăm oamenii nu avem opțiuni ideologice ci doar direcții de colaborare.

MULȚUMESC serviciilor publice deconcentrate și tuturor structurilor statului român!

Am lucrat bine, intens și chiar și în momentele în care unii politicieni încercau să își construiască imagine în situații de criză, am văzut în voi profesioniști. Acum când revin la clasă, sunt sigur că acest oraș, acest județ și această țară se poate baza pe oameni de nădejde.

Au fost peste 800 de ZILE de muncă în Instituția Prefectului, în care m-am implicat în activități diverse, de la Programul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023 până la comisii de dialog social sau negocieri cu protestatarii, de la primirea unor înalți oficiali până la lucrul pe brânci alături de primari din județul Timiș pentru deblocarea unor proiecte de dezvoltare.

Plec cu convingerea că pentru un oraș sănătos și o țară sănătoasă suntem obligați să reformăm sistemul administrativ, să prioritizăm educația, sănătatea, să asigurăm protecția mediului și infrastructura și să avem o mai mare grijă față de bătrânii noștri. Trebuie să învățăm să colaborăm tot mai bine pentru binele semenilor.

Lucrurile învățate în acești ani mă determină astăzi să accept o nouă provocare. Am acceptat cu responsabilitate să deschid lista de CONSILIERI LOCALI a PSD Timișoara, convins fiind că experiența acumulată mă va ajuta să îmi aduc aportul în dezvoltarea municipiului TIMIȘOARA. Îmi doresc ca orașul nostru să redevină un oraș curat, un oraș al luminii și al florilor, așa cum l-au văzut fondatorii săi.

Unii îmi spun că aș fi putut să mai stau pe funcția de subprefect. Eu zic, NU! Nu poți fi în același timp și candidat și organizator al alegerilor. Nu poți fi implicat în dispute electorale ca factor de echilibru între părți”, a scris Sorin Ionescu.

CITEȘTE ȘI: Giroceanca Alessia Pop va reprezenta România la Campionatul Mondial de Marş din Antalya


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *