Sorin Grindeanu, mesaj tăios pentru Alin Nica: ”E copie la indigo cu cazul Belina”

Grindeanu: TAROM nu se află într-o situaţie economică bună, din păcate. Dacă o dublezi şi cu o grevă, intri într-un scenariu dificil

După ce președintele Consiliului Județean Timiș a acuzat  că nu se dă o hotărâre de guvern pentru trecerea în proprietatea CJT a 46 de hectare din zona aeroportului, Sorin Grindeanu a avut o reacție foarte dură.

Vicepremierul a făcut o declarație foarte tăioasă la adresa lui Alin Nica:

”Am văzut ce a spus domnul președinte al CJT din excursia din Dubai. L-aș  îndemna să se uite la cazul Belina, pentru că e identic. Consiliul Județean Timiș nu are acum nici o calitate, iar cazul Belina e copie la indigo. Dacă cineva vrea să bată la poarta de la Jilava și nu știe cum să o deschidă, nu e treaba mea. Ministerul Transporturilor e proprietar pe un anumit număr de de hectare la aeroport.

CJT nu are calitate, dar s-au dus la investitori privați la Dubai ca să spună că există teren pentru a face proiecte. Așa s-a întâmplat și cu Belina. Copie la indigo”. Alin Nica anunțase  în cadrul expoziției mondiale de la Dubai  că a discutat cu un investitor privat despre proiect, pentru construcția zonei cargo de la Aeroportul Timișoara.

CITEȘTE ȘI: România elimină complet formularul digital de localizare a pasagerilor, la intrarea în țară

Ministrul transporturilor  a anunțat că urmează sa se investească  23 de  milioane de euro în noul terminal cargo al Aeroportului Timișoara. Dosarul Belina este celebru pentru acuzațiile de corupție aduse lui  lui Liviu Dragnea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sorin Grindeanu, mesaj tăios pentru Alin Nica: ”E copie la indigo cu cazul Belina”

  1. D.le ministru, verificati va rog, cum si daca terenul ADS al comunei Sandra este smecherit de marele primar si familia lui.

  2. Mda!
    Sorinel stie cel mai bine; Cum se prinde stiuca!
    Cu alte cuvinte, avem la vedere, felul in care Grindeanu, vrea sa taie o investitie la Timisoara, pentru a o plasa la „Belina”. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *