Întâlniri cu timișorenii din zonele Dâmbovița, Șagului și Martirilor, sâmbătă și duminică

Numbeo: Calitatea vieții este mai bună în Timișoara decât în Barcelona, New York, Londra sau Paris

Primăria Municipiului Timișoara și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează, în acest weekend, trei întâlniri cu timișorenii din cartierele Dâmbovița, Șagului și Martirilor pe tema bugetului participativ.

Astfel, astăzi, 12 martie, o primă întâlnire va avea loc de la ora 14, la Centrul de tineret Dâmbovița, Aleea Poieniței nr. 1, iar cea de-a doua de la ora 16, la Centrul de tineret Calea Șagului, str. Gavril Musicescu (punctul termic 83).

Mâine, 13 martie, de ora 14, cetățenii interesați de proiectele edilitare care provin din rândul comunității sunt așteptați la Centrul de tineret Calea Martirilor, str. Pepinierei nr. 5.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara și ai FITT vor răspunde la toate întrebările legate de mecanismele bugetului participativ, un instrument nou lansat de Primăria Municipiului Timișoara, prin care toți timișorenii pot participa activ la guvernarea oraşului și la stabilirea priorităților pentru cheltuirea sumei de trei milioane de lei, alocată din bugetul local.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, mesaj tăios pentru Alin Nica: ”E copie la indigo cu cazul Belina”

Mai multe detalii despre bugetul participativ, dar și alte procese participative implementate de Primăria Municipiului Timișoara puteți găsi aici: https://decidem.primariatm.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *