Sorin Grindeanu anunță o revoluţie: Este tehnologia care va schimba lumea

Introducerea tehnologiei 5G echivalează cu o nouă revoluție industrială, iar cifra de afaceri a industriilor inteligente se va dubla, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

CITEŞTE ŞI: Meseria unde poţi câştiga un salariu de 9.000 de lei imediat după terminarea şcolii pe care tinerii din România o ocolesc

”Toate aceste lucruri, combinate, 5G cu Internet of Things, vor duce la o nouă revoluţie industrială. Implementarea 5G, pe toate studiile făcute de piaţă, va duce la crearea a în jur de 250.000 de locuri de muncă. Vorbim de industrii inteligente, care vor creşte ca cifră de afaceri, acum sunt în jur de 3,7 miliarde în România şi se vor duce până la 9 miliarde”, a spus Sorin Grindeanu.

Președintele Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii spune că de implementarea tehnologii 5G, nu vor benefica doar comunicaţiile, ci multe alte sectoare, de la sectorul de servicii, la finanţe, agricultură, transporturi.

CITEŞTE ŞI: Cum arată timişoreanca Lavinia Pîrva în ultimul trimestru de sarcină. Viitoarea mămică este destul de activă

România își va păstra, spune Sorin Grindeanu, locul fruntaș pe plan european și mondial, la caltatea serviciilor de comunicații. „La sfârşitul anului trecut, alături de Estonia, am fost pe locul I la nivel european, raport calitate – preţ şi pe primele 10 locuri la nivel mondial.

De aceea vă spuneam că am avut foarte multe întâlniri cu operatorii, nu doar eu, ci şi cei de la Ministerul Comunicaţiilor, cât şi cei din Parlament, pentru a seta, în continuare, acest cadru, cât se poate de bine. Parte din aceste sume se doresc în a fi întoarse în industrie, ceea ce este un lucru bun, astfel încât să ajuţi industria care a produs aceste sume.

Este un lucru bun şi cred că va fi benefic pentru industrie şi va ajuta la menţinerea locului fruntaş de către ţara noastră”, a spus președintele ANCOM, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Grindeanu anunță o revoluţie: Este tehnologia care va schimba lumea

  1. Renașterea ar putea foarte bine să nu mai publice nimic preluînd din „știripesurse”. Mai ales dacă este vorba despre această nulitate fost prim-ministru grindeanu !!!

Lasă un răspuns