VIDEO| Declarație de dragoste în genunchi pentru Viorica Dăncilă: „Vreau să vă ating. Vă iubesc tare mult şi adorm gândindu-mă la dumneavoastră”

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte, sâmbătă după-amiaza, la Satu Mare, de o surpriză din partea unui pensionar. Aflată la prefectura din Satu Mare, la o întâlnire cu primarii din zonă, aceasta a fost abordată de un pensionar care a ţinut să îi mărturisească şefei Executivului că „o iubeşte şi că adoarme gândindu-se la ea”.

„Am vrut să vă aduc un buchet de flori, dar soţia mi-a zis: «Da lasă, nu îi aduce, pentru că şi aşa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru» . Nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici, a spus el, arătând spre inimă”.

El a continuat: „Când dumneavoastră sunteţi la televizor (…) soţia, se uită, cu coada ochiului, că oare nu intru în ecran? Nu ştiu când o să vă mai văd. Aş vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră. Vreau să vă ating şi să-mi întindeţi mâna. Îmi cer scuze că am făcut aceste paranteze, dar vă iubesc tare mult, şi adorm gândindu-mă la acei netrebnici care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp, doamna prim ministru, dumneavoaszră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănptatea: şi o să fiu onorat să îmi spuneţi între patru ochi”.

Premierul Viorica Dăncilă, care se afla pe scenă, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, a coborât şi l-a salutat pe pensionar. Viorica Dăncilă şi-a continuat, sămbătă, turneul prin Ardeal, asta deşi în cursul dimineţii s-a aflat la Galaţi, la mitingul regional al Partidului Social Democrat.

După-amiază, Dăncilă a participat, sâmbătă, la o ședință de lucru la Prefectura Satu Mare cu primari, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai fermierilor. Prim-ministrul a fost însoțită de ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leș, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, și secretarul de stat Florin Iura de la Finanțe. La eveniment a participat și candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Natalia Intotero. Ca şi la Arad, Cluj şi Alba, premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată şi de protestatari, scrie libertatea.ro.

VIDEO: SatuMarenews.ro
Foto: Gazeta de Nord Vest


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “VIDEO| Declarație de dragoste în genunchi pentru Viorica Dăncilă: „Vreau să vă ating. Vă iubesc tare mult şi adorm gândindu-mă la dumneavoastră”

  1. toti au primit o sticla de ulei ca sa strige „hai psd”, asta a primit 2 sticle ca sa-i si pupe mana la toanta

Lasă un răspuns