Sorin Frunzăverde, închisoare cu suspendare în dosarul „Voturi pentru Iohannis”

frunzaverde

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunțat în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Caraş Severin Sorin Frunzăverde a fost condamnat miercuri definitiv în dosarul „Voturi pentru Iohannis” la doi ani de închisoare cu suspendare, magistrații menținând astfel ultima decizie a instanței în acest caz.

Fostul preşedinte al CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, în ianuarie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul alegerilor prezidenţiale din 2014, în care a fost acuzat că şi-ar fi exercitat ilegal influenţa în scopul obţinerii mai multor voturi în favoarea candidatului partidului din care făcea parte, PNL.

În acelaşi dosar, fostul vicepreşedinte al CJ Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, pentru influenţarea declaraţiilor şi uz de fals.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns