Sorin Frunzăverde, închisoare cu suspendare în dosarul „Voturi pentru Iohannis”

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunțat în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Caraş Severin Sorin Frunzăverde a fost condamnat miercuri definitiv în dosarul „Voturi pentru Iohannis” la doi ani de închisoare cu suspendare, magistrații menținând astfel ultima decizie a instanței în acest caz.

Fostul preşedinte al CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, în ianuarie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul alegerilor prezidenţiale din 2014, în care a fost acuzat că şi-ar fi exercitat ilegal influenţa în scopul obţinerii mai multor voturi în favoarea candidatului partidului din care făcea parte, PNL.

În acelaşi dosar, fostul vicepreşedinte al CJ Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, pentru influenţarea declaraţiilor şi uz de fals.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.