Imagini REVOLTĂTOARE, primite de la timişoreni

bizon 13

Pe adresa de e-mail a redacţiei – [email protected]ea.ro – am primit noi imagini de la timişoreni revoltaţi din cauza indolenţei şi a lipsei de respect de care dau dovadă tot mai mulţi conducători auto.

„Aici aveti un bizon care a blocat circulatia pe Bv. Revolutiei, langa Posta Mare, ieri pe la pranz. Cetateanul bizon, dotat pe masura cu un BMW, a parcat in mijlocul intersectiei, blocand traficul pe toate arterele din zona. Dupa interventia „prompta” a militiei, totul s-a rezolvat! Bizonul si-a terminat treaba in centru si a plecat! (si ca sa stim ca e doar in trecere, si-a lasat pozitiile si avariile pornite)”, sună textul care însoţeşte imaginea de mai sus.

Un alt cetăţean ne-a scris: „A oprit fatuca pe trecerea de pietoni, ca sa vorbeasca la telefon…, probabil in asteptarea cuiva. Cand am intrebat-o de ce a oprit acolo, mi-a raspuns, pe un ton politicos: <<Domnule, dar aveti atatea optiuni ca sa treceti>>…” (foto jos)

parcari Timisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imagini REVOLTĂTOARE, primite de la timişoreni

  1. O analfabeta in privinta respectului fata de normele rutiere si fata de ceilalti participanti in trafic. Politia nationala si muzicantii din locala se ascund in cotloane calduroase iarna si racoroase vara ca sa nu se forteze prea mult! Jumatate din trotuarele orasului sunt blocate de snobi care nu concep sa mearga cateva sute de metri pe jos dar urla ca este traficul blocat si poluare. La asa indivizi asa tara!

Lasă un răspuns