ACS Poli, afară de pe stadionul „Dan Păltinișanu”?

Stadionul „Dan Păltinișanu” își închide porțile

Un proiect de hotărâre prin care Consiliul Județean Timiș va scoate la licitație stadionul „Dan Păltinișanu” a fost făcut public. În raportul atașat se arată că administrarea stadionului a fost atribuită de către CJT, prin Hotărârea nr. 86/2012, Direcției de Prestări Servicii Timiș, care asigura întreținerea și paza arenei.

Prin aceeași hotărâre, era acordată folosința gratuită a stadionului pe un termen de patru ani, respectiv până la data de 2 august 2016, Asociației Club Sportiv Poli Timișoara.

„Date fiind prevederile legale în vigoare, închirierea stadionului, ca bun imobil din domeniul public al județului Timiș, se poate face doar prin licitație publică, motiv pentru care propunem închirierea lui în acest mod, pe o perioadă de doi ani. De asemenea, CJT va putea organiza sau închiria stadionul pentru organizarea de evenimente sportive și/sau cultural-artistice (ocazionale) și în cadrul perioadei contractului de închiriere pe doi ani, fără a perturba activitatea persoanei juridice care va dobandi calitatea de chiriaș”, scriu specialiștii care au întocmit raportul.

Consiliul Județean Timiș pare că vrea să-și ia adio de la colaborarea cu ACS Poli, pentru că nu se mai specifică nimic despre vreo acordare în folosință gratuită a stadionului, iar în caietul de sarcini propus se află prevederi care arată că se caută o firmă, nu o organizație neguvernamentală.

Astfel, la licitație ar urma să fie acceptați doar ofertanții care îndeplinesc cumulativ mai multe condiții: să fie agenți economici înregistrați la Oficiul Registrului Comerţului din România sau la organismul public corespunzător din alt stat; obiectul principal de activitate al firmei să fie activități sportive sau activități cultural-artistice; să nu fie insolvabil, în stare de faliment sau în lichidare; să nu aibă restanţe de plată la impozite, taxe locale, la bugetul de stat, bugetele locale şi alte obligaţii şi contribuţii legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “ACS Poli, afară de pe stadionul „Dan Păltinișanu”?

  1. Corect afara cu Acsul…rusinea orasului.Sper ca si primarul Robu sa aiba un astfel de rezultat la alegeri !!!! Isi asuma doar reusitele, acest utilizator de Facebook…

Lasă un răspuns