Sorin Cîmpeanu: „Pe 13 septembrie, toată lumea va veni la şcoală cu prezenţă fizică”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că speră ca în toamnă să nu mai existe un val patru al pandemiei de COVID-19, iar în data de 13 septembrie toţi elevii şi cadrele didactice să revină la şcoală cu prezenţă fizică, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: Conducerea unui liceu din Timișoara, demisă după ce o elevă a fost agresată în școală. Marin Popescu: „Este de neimaginat atitudinea profesorilor”

Totodată, ministrul a precizat că 127.000 de elevi s-au vaccinat, dintre care 10.000 au vârsta cuprinsă între 12-15 ani.

CITEȘTE ȘI: Surprinzătoarea reacție a Aurei Danielescu în cazul elevei agresate

”Cu toţii sperăm asta (revenirea fizică la şcoală în toamnă – n.r.) avem sub 0,2 la mie rată de infectare, deci este o situaţie foarte bună din punct de vedere epidemiologic. Avem peste 4 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă. Avem în sistemul de educaţie 60% din personal care s-a vaccinat şi sperăm cu toţii că nu vom avea un al patrulea val. Sigur că pe 13 septembrie, toată lumea va veni la şcoală cu prezenţă fizică”, a declarat Sorin Cîmpeanu, citat de news.ro.

0 Comments

No Comment.