Sorin Bălu este noul antrenor principal al echipei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Sorin Bălu este noul antrenor principal al echipei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Sorin Bălu este noul antrenor principal al echipei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care activează în seria a 8-a a celui de-al treilea eşalon fotbalistic.

El îl înlocuieşte pe Răzvan Leuca, pus pe liber sâmbătă, în aceeaşi zi fiind anunţată şi numirea noului lider al staff-ului tehnic. Bălu va intra în pâine astăzi, când va conduce primul antrenament.

Directorul clubului din Ghiroda, Marius-Mihai Poclid, a explicat decizia renunţării la Răzvan Leucă:

„Deciziile bune sunt, întotdeauna, cele mai greu de luat! E un moment dificil prin care trecem, evoluţia şi jocul din aceste prime etape nu sunt pe măsura aşteptărilor noastre! Tocmai de aceea am luat decizia înlocuirii lui Răzvan Leuca, o decizie foarte grea pentru că Răzvan este, de departe, cel mai longeviv antrenor pe care clubul l-a avut şi antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria noastră!

A fost o decizie pe care mi-o asum în totalitate şi prin care trag un semnal de alarmă în rândul jucătorilor (şi nu numai), astfel ca toţi să înţeleagă că Ghiroda nu este un loc de binefacere, ci un loc în care se doreşte performanţă! În continuare, cred că ne putem îndeplini obiectivele pe care ni le-am setat înainte de începerea campionatului. Îi mulţumesc lui Răzvan pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă şi îi doresc mult succes în carieră!”.

CITEȘTE ȘI: Record la Zilele Dovleacului de la Kikinda. Cea mai mare ludaie, 716,5 kg! Sute de timișeni și cărășeni, la festival (FOTO)

Ultima echipă la care a antrenat Sorin Bălu este Avântul Periam, colegă de eşalon cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *