O brutărie din Germania a primit o factură de 330.000 de euro pentru gaz. „Sunt nebuni? Anul trecut am plătit 5.856 de euro”, spune patronul acesteia

O brutărie din Germania a primit o factură de 330.000 de euro pentru gaz. „Sunt nebuni? Anul trecut am plătit 5.856 de euro”, spune patronul acesteia

O brutărie din Germania a primit o factură de 330.000 de euro pentru gaz. „Sunt nebuni? Anul trecut am plătit 5.856 de euro”, spune patronul acesteia.

Compania de energie E.on a emis o factură de gaz extrem de mare unei brutării din Hanovra deținută de Eckehard Vatter. Compania a primit o factură de 330.000 de euro pentru consumul de gaz în ultimele patru luni. În plus, bărbatul trebuie să plătească suma în termen de 14 zile, a informat postul de știri german Junge Freiheit.

CITEȘTE ȘI: Cauza probabilă a incidentului de la Spitalul de Copii din Timișoara: un aparat electric defect

„Sunt nebuni?”, a reacționat Vatter indignat, potrivit ziarului Bild. „Cu un an în urmă, am plătit 5.856 de euro pentru gazul pentru încălzirea cuptoarelor”, a explicat el.

Acesta încheiase anterior un contract cu garanție de preț până la sfârșitul anului 2023. Totuși, acesta ar fi fost reziliat brusc. Acum, noul său furnizor de energie cere o creștere a prețului cu 1.200%. De asemenea, nu a fost expus nici un motiv pentru creșterea prețului.

Întrucât marea sa brutărie este o afacere meșteșugărească în temeiul dreptului comercial, nu a putut primi niciun sprijin din partea statului. El susține că a plătit taxe în jur de 19,9 milioane de euro în ultimii ani. Vatter a participat recent la o manifestație la Hanovra cu aproximativ 1.000 de colegi sub deviza: „În curând cuptorul va fi oprit!”, scrie RMX.

Foto: Pexels

dcnews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O brutărie din Germania a primit o factură de 330.000 de euro pentru gaz. „Sunt nebuni? Anul trecut am plătit 5.856 de euro”, spune patronul acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *