Soluţii orientale pentru firmele care caută lucrători calificaţi

Oamenii de afaceri din Timiş, confruntaţi cu o îndelungată şi severă criză a forţei de muncă, au la dispoziţie un nou eveniment care le poate deschide porţile către recrutări de personal. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Centrul Bilateral de Afaceri România-Vietnam organizează, mâne, între orele 10 şi 12, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22, o nouă prezentare destinată sprijinirii companiilor din județul Timiș care se confruntă cu lipsa de muncitori calificați. „Forța de muncă din Asia – soluție viabilă pentru criza forței de muncă” este genericul întâlnirii, la care participarea reprezentanţilor firmelor interesate este gratuită.

Firma World Wide Work Company, specializată în recrutarea de forță de muncă din Asia de Sud-Est, care oferă soluții complete privind importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka, va prezenta aspecte referitoare la procesul de recrutare, organizarea selecției, întocmirea documentației, obținerea avizului de muncă şi alte formalități specifice care vizează aducerea în România a lucrătorilor din ţările amintite.

World Wide Work Company poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care: construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrător în construcţii); hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospătar, personal curăţenie, menajeră, asistent medical, bucătar, cameristă); servicii (paznic, cosmetician, bonă, bucătar, şofer, mecanic); industrie/comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat). Invitat special al evenimentului este Nicea Mergeani, secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Totodată, vor avea intervenții și vor răspunde spețelor și întrebărilor ridicate Simona Potâng, director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, Pavel Kaşai, inspector-şef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș şi Adrian Mitroi, comisar-şef la Serviciul pentru Imigrări al Județului Timiș.

Informații suplimentare și înscrieri, la tel. 0372.185.240 sau 0372.185.285, e-mail: mailto:[email protected], persoana de contact fiind Laura Barbu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns