Şoferul unui microbuz şcolar, cercetat după ce a transportat oameni de la un miting electoral

microbuz scolar

Şoferul unui microbuz şcolar este cercetat penal după ce a fost prins în trafic în timp ce transporta persoane care participaseră la un miting electoral în Arad.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Arad, poliţiştii au fost sesizaţi joi seara de către un bărbat despre faptul că din parcarea Sălii Polivalente din municipiul Arad mai multe persoane care au participat la mitingul organizat de o formaţiune politică urmează să fie transportate cu trei microbuze şcolare în localităţile de domiciliu.

Pentru că, în urma verificărilor efectuate la faţa locului, nu s-a constatat existenţa vreunui incident electoral, poliţiştii au extins cercetările pe raza întregului judeţ.

„Astfel, în mai puţin de două ore de la sesizarea evenimentului, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe DJ709, pe raza localităţii Şiria, un bărbat de 71 de ani, în timp ce transporta cu un microbuz, destinat exclusiv transportului de elevi, 11 adulţi şi un minor care participaseră la mitingul electoral. Conform legii 334/2006, a fost sesizată Autoritatea Electorală Permanentă, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu!”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Pîrvulescu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns