A renunţat la contracte de 500 de euro pe minut, fiind atrasă definitiv de un loc sfânt. Îşi va spune povestea în biserica unei comune din Timiş

melinda dumitrescu

Melinda Dumitrescu, o mare violonistă apreciată în toată lumea, a pus punct unei cariere de succes și s-a dedicat misionarismului la Medjugorje, în locul unde se spune că Fecioara Maria apare neîntrerupt de 25 de ani.

Tânăra muziciană care a renunţat la contracte ce începeau de la sume de 500 de euro pe minut şi la publicul care o adora pentru a cânta Medjugorje, în Bosnia-Herţegovina, şi a transmite un mesaj de credinţă se va afla sâmbătă, în 3 decembrie, în comuna timişeană Dudeştii Vechi, unde îşi va spune povestea în faţa membrilor comunităţii romano-catolice din localitate.

La ora 17, în lăcaşul de cult va avea loc un program religios cuprinzând Rozariul, Sfânta Liturghie şi Adoraţia Euharistică, iar acesta va fi urmat de mărturiile Melindei Dumitrescu, care va şi cânta pentru credincioşii timişeni.

„Până la 17 ani am trăit în România, fericită. Și întotdeauna, din toate călătoriile mele, din toate țările pe unde am cântat, Japonia, Italia, Germania și multe altele, așteptam cu drag și nerăbdare să mă întorc în țara mea natală. Apoi m-am stabilit în Germania, pentru a studia muzica. Am constatat însă că aveam alte valori față de colegii mei, alte năzuințe, care mi se înrădăcinaseră din familie.

Am primit apoi ceea ce eu consider acum un răspuns de la Dumnezeu, o carte cu mesaje ale Sfintei Fecioare Maria de la Medjugorje… și am mers în locul sfânt. Am continuat studiile dar am renunțat la carieră, pentru că nici banii și nici podiumul sau faima nu-mi dădeau satisfacția pe care o simțeam acolo. Nu eram conștientă nici măcar de anvergura talentului meu. Lumea, cu toate atracțiile ei, nu-mi oferea ceea ce am găsit acolo”, povestea, în 2012, Melinda Dumitrescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A renunţat la contracte de 500 de euro pe minut, fiind atrasă definitiv de un loc sfânt. Îşi va spune povestea în biserica unei comune din Timiş

  1. Am avut norocul s-o ascult si eu, intr-adevar este de un talent ireal.Dumnezeu nu s-a zgarcit deloc nici cu ea,harazindu-i un asa har.
    Merita tot respectul !

Lasă un răspuns