Șoferul unui BMW a parcat chiar în ușa unei ambulanțe care prelua un pacient în comă

masina 3

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad trage un semnal de alarmă către şoferii grăbiţi care îşi parchează maşinile pentru „câteva secunde” , însă nu se gândesc că acele momente pot face diferenţa între viaţă şi moarte.

Potrivit ISU Arad, șoferul unui BMW a parcat atât de aproape de o autospecială SMURD, încât a blocat accesul personalui medical care prelua un pacient în stare gravă.

„Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează “doar câteva secunde” în ușa SMURD-ului?”, se întreabă reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reprezentanţii ISU susţin că astfel întâmplări nefericite sunt la ordinea zilei.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Șoferul unui BMW a parcat chiar în ușa unei ambulanțe care prelua un pacient în comă

  1. Puneti si poza numarului de inmatriculare a masinii, sa-l stie toata lumea!
    Anuntati politia (#112). Cereti apoi raportul interventiei. Il veti primi (daca n-o fi fost cumva o persoana importanta, vaccinata IMUN-TM, adica libera la orice pe raza judetului TM).

  2. Am sperat că noua administrație a municipiului, nou primar al Timișoarei care pretinde a fi bine educat în țările cu pretenții civilizatoare, va restabili regulile și disciplina urbană a orașului nostru, grav afectata de persoane lipsite de bun simț. o majoritate covârșitoare de persoane, co-citadine, sau vizitatoare, se conduc după principiul încetățenit: ”așa vrea mușchii mei”.
    Prin nepăsarea autorității administrative, și al instituțiilor care au rolul de aplicare a legii si de a sancționa abaterile de la normele de conduită civilizata, principiul de mai sus a devenit rutină, normă, și se extinde continuu.
    In nici o tara dintre cele pe care le admirăm, disciplina nu a venit de la sine. ci prin exigența continuă și fermă a autorității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *