Mii de elevi din toată țara, interesați de programul de pregătire derulat de UVT pentru examenul de Bacalaureat

uvt 2

Peste 3.000 de elevi (din aproximativ 5.000 înscriși) din clasele de-a XII-a din toată țara au participat la activitățile de pregătire online pentru examenul de Bacalaureat, în primele zile de la debutul programului conceput de Universitatea de Vest din Timișoara.

Sesiunea din acest weekend a vizat disciplinele de limba și literatura română, matematică, istorie, biologie, chimie, economie, fizică, geografie și informatică, urmând ca, în următoarele săptămâni, lista să fie completată cu filosofie, logică, comunicare și argumentare, psihologie și sociologie.

Pregătirea elevilor va avea loc în fiecare zi de sâmbătă, fiind stabilită în așa fel încât să le permită participarea la toate cele trei discipline la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de Bacalaureat.

Elevii care nu au reușit să se înscrie pentru a participa la sesiunile didactice o pot face prin completarea unui formular, accesând link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm3QlvPBpXgl_oHC6vFSRTFVLOJSG658pdG4WWTLu0t9Alig/viewform?gxids=7628.

Organizarea acestor activități presupune, pe lângă desfășurarea efectivă a sesiunilor de pregătire prin videoconferință live, și crearea unui spațiu virtual unde elevii pot accesa toate materialele transmise de cadrele didactice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *