Șoferul de 97 de ani, care a accidentat un pieton la Timișoara, are voie să conducă până la 105 ani

Un șofer în vârstă de 97 de ani a lovit, în Timișoara, un pieton. A fugit apoi de la locul accidentului

La 97 de ani este cercetat pentru provocarea unui accident şi fugă de la locul faptei. Poliţiştii i-au verificat carnetul de conducere şi au văzut că este perfect valabil. Bătrânul, fost angajat la drumuri forestiere, spune că se simte încă „verde”. Şi-a reînnoit de curând permisul şi are dreptul să conducă o maşină pe drumurile publice până la 105 ani, conform observatornews.ro.

Mihai V. spune că Dumnezeu l-a ferit toată viaţa de accidente de circulaţie. Până acum, la 97 de ani. A dat, culmea, tot peste un bătrân. De 74 de ani…

„El trebuia să fie pe trecere pietoni, dar el a fost în sensul giratoriu. L-a împins maşina, l-a lovit şi l-a trântit vreo 3-4 metri, probabil (…) Nu puteam să opresc în sensul giratoriu. Am vorbit la 112, zic: „Dom’ne, nu ştiu, e accident, poate am lovit, e accident, vă rog să veniţi, să cercetaţi! M-am uitat la maşină, domnule, văd că este sucită oglinda retrovizoare”, a spus Mihai V.

CITEȘTE ȘI: Un șofer român de TIR, erou în Germania! A oprit cu camionul un BMW care venea haotic pe contrasens (foto)

Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş: „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului”.

Mihai V. şi-a luat permisul la 40 de ani. Mai exact, în anul 1964, când traficul arăta cu totul altfel. De-atunci, a gustat aproape zilnic din plăcerea condusului…

Continuarea pe observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Drapelul 10 februarie 2021
A gustat “plăcerea carosabilului”. Ce expresii folosim noi ăștia de la drapelul rosu!? Ne dăm mari!?