Șoferul de 97 de ani, care a accidentat un pieton la Timișoara, are voie să conducă până la 105 ani

Un șofer în vârstă de 97 de ani a lovit, în Timișoara, un pieton. A fugit apoi de la locul accidentului

La 97 de ani este cercetat pentru provocarea unui accident şi fugă de la locul faptei. Poliţiştii i-au verificat carnetul de conducere şi au văzut că este perfect valabil. Bătrânul, fost angajat la drumuri forestiere, spune că se simte încă „verde”. Şi-a reînnoit de curând permisul şi are dreptul să conducă o maşină pe drumurile publice până la 105 ani, conform observatornews.ro.

Mihai V. spune că Dumnezeu l-a ferit toată viaţa de accidente de circulaţie. Până acum, la 97 de ani. A dat, culmea, tot peste un bătrân. De 74 de ani…

„El trebuia să fie pe trecere pietoni, dar el a fost în sensul giratoriu. L-a împins maşina, l-a lovit şi l-a trântit vreo 3-4 metri, probabil (…) Nu puteam să opresc în sensul giratoriu. Am vorbit la 112, zic: „Dom’ne, nu ştiu, e accident, poate am lovit, e accident, vă rog să veniţi, să cercetaţi! M-am uitat la maşină, domnule, văd că este sucită oglinda retrovizoare”, a spus Mihai V.

CITEȘTE ȘI: Un șofer român de TIR, erou în Germania! A oprit cu camionul un BMW care venea haotic pe contrasens (foto)

Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş: „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului”.

Mihai V. şi-a luat permisul la 40 de ani. Mai exact, în anul 1964, când traficul arăta cu totul altfel. De-atunci, a gustat aproape zilnic din plăcerea condusului…

Continuarea pe observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șoferul de 97 de ani, care a accidentat un pieton la Timișoara, are voie să conducă până la 105 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *