Un șofer român de TIR, erou în Germania! A oprit cu camionul un BMW care venea haotic pe contrasens (foto)

Un șofer de TIR român, erou în Germania! A oprit cu camionul un BMW care venea haotic pe contrasens (foto)

Un șofer român de TIR a devenit erou în Germania, după ce a reușit să oprească în siguranță mașina unei femei care leșinase la volan, în Neuss-Uedesheim. ”Nu m-am gândit la daune, am vrut doar să ajut”, a spus Ștefan, într-un interviu acordat RTL.

Cu o precizie și o prezență de spirit incredibile, Ștefan R., un român de 49 de ani, a frânat mașina femeii cu propriul camion, lipind-o de bara de protecție a drumului.

Ștefan a povestit că BMW-ul i-a atras atenția când l-a văzut că se apropie venind pe contrasens, atingând parapetele pasarelei. Apoi a observat cum ”corpul femeii se apleca într-o parte, spre schimbătorul de viteze” și a știut pe loc că trebuie să o oprească, pentru a preveni o tragedie.

Așa a decis să împingă mașina femeii în parapetele de la marginea drumului, cu camionul lui de 30 de tone, făcând astfel mașina să se oprească.

Continuarea pe observatornews.ro.

Foto: rtl.de


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
BravoNene 9 februarie 2021
Bravo nenea șoferul. Pe lângă mulți circari care fac România de rușine există și oameni cumsecade. Domnul patron, acest domn șofer de la firma ta de cărăușie merită o primă!