Şoferiţă din Timişoara, cu alcoolemie de 1,06‰, prinsă de poliţiştii locali după ce a lovit o maşină şi a fugit

Şoferiţă din Timişoara, cu alcoolemie de 1,06‰, prinsă de poliţiştii locali după ce a lovit o maşină şi a fugit

O șoferiță aflată sub influenţa alcoolului, care a lovit o mașină și a fugit, a încercat să scape, declinându-și altă identitate în momentul când a fost prinsă de polițiștii locali din Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați joi seara de un coleg aflat în timpul liber care a observat că un autoturism de culoare gri a acroșat un alt autoturism parcat regulamentar. Polițiștii locali au urmărit autovehiculul în cauză, pentru că nu s-a oprit să vadă cât de grav a lovit cealaltă mașină și se deplasa haotic punând în pericol ceilalți participanți la trafic. La volan se afla o femeie, care emana un puternic miros de alcool și a încercat sa scape dându-și altă identitate.

„Ea a declarat verbal că are 37 de ani, dându-și un nume care nu era real. Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amănunțită i s-a stabilit identitatea reală, aceasta având 35 de ani și fiind din Timișoara”, a informat Poliția Locală Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara, de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”

La fața locului a fost chemat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06‰ în aerul expirat, motiv pentru care a fost predată de polițiștii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Județean în vederea recoltării de probe biologice și continuarea cercetărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *