Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara, de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”

Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”

Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”.

Anunțul a fost făcut de edil, pe pagina sa de Facebook: „Apărăm în instanță patrimoniului Timișoarei. Clădirea a fost modificată ilegal în 2020-2021 și elemente originale ale clădirii au dispărut. Bineînțeles că lucrările s-au făcut fără autorizație de construire.

Am dat amenzi, am cerut demolarea părților construite ilegal, aducerea clădirii la stadiul inițial și obținerea unei autorizații de construire.

Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”

Pentru că aceste solicitări legale au fost ignorate până acum, azi ne-am adresat instanței pentru a-i obliga să aducă clădirea la forma ei de odinioară.

CITEȘTE ȘI: Motivul din spatele creșterii explozive a prețului la ulei 

Prea multe clădiri de patrimoniu au fost mutilate în ultimele decenii pentru a mai sta pasivi în fața acestui dezastru arhitectural. E datoria noastră să apărăm, clădire cu clădire, prin toate mijloacele legale moștenirea generațiilor de timișoreni care au clădit acest oraș”.

Foto: Facebook/ Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dominic Fritz: „Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara, de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin”

  1. DAR Domnule FRITZ. Administrația Fritz a devenit oficial complicea funcționarilor corupți care i-au permis useristei Aida Szilagyi să-și facă ilegal bloc dintr-o casă.Pe aceasta dece nu o dati in judecata?Nu ca ii incurajez pe acesti RECHINI din Clanurile astea nici vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *