Șoferi rămași fără mașini la Timişoara

parcare aiurea 17

Nu mai puțin de 11 autoturisme au fost ridicate, în ultima săptămână, din Timișoara, deoarece blocau intrările în garaje sau erau staţionate în alte locuri nepermise.

Polițiștii locali au organizat o acțiune în comun cu reprezentanți ai SDM, pentru luarea măsurilor necesare fluidizării traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamnetar.

Oamenii legii au urmărit ”respectarea de către conducătorii auto a prevederilor legale privind oprirea, staționarea, parcarea, blocarea accesului, fiind luate măsuri de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă, pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori incinta unor imobile” au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

ridicare masina 2

În urma acțiunii au fost ridicate 11 autovehicule depistate oprite sau staționate neregulamentar pe străzile Piața Regina Maria, Calea Martirilor, Gh. Dima, Gheorghe Lazăr, I.C. Brătianu, Piața Huniade. Sancțiunile aplicate pe această linie sunt cuprinse între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns