Nevoie stringentă de poştaşi în judeţul Timiş. Au crescut salariile şi se dau bonuri de masă

nicolaie avram

Poşta timişeană se confruntă cu o criză tot mai pronunţată de poştaşi, resimţită atât în mediul urban, cât şi în cel rural.

Se caută factori, oficianţi şi agenţi poştali în Timişoara şi în multe alte localităţi ale judeţului: Dumbrăviţa, Ghiroda, Sânmihaiu German, Peciu Nou, Cerneteaz, Recaş, Cheglevici, Urseni, Uliuc, Iohanisfeld, Jimbolia, Ciacova şi Tomnatic.

Doritorii trebuie să ştie că, din această lună, au crescut salariile şi că vor beneficia de un program flexibil, dar şi de bonuri de masă în valoare zilnică de 11,5 lei. Detalii se pot afla la sediul Poştei Mari din Timişoara, în localităţile amintite sau la numărul de telefon 0256/499422.

Pe de altă parte, 2017 a fost unul dintre anii cei mai reprezentativi pentru poşta timişeană din punct de vedere al investiţiilor.

Astfel, a fost demarat procesul de reabilitare a Palatului Poştei, o lucrare de o însemnătate deosebită. Tot în 2017, la Timişoara a fost deschis primul oficiu business din partea de vest a ţării.

„Reabilitarea palatului a fost unul dintre cele mai importante proiecte pe partea de investiţii, lucrare ce va crea condiţii de muncă decente.

În acelaşi timp, Compania Naţională Poşta Română a suplimentat parcul auto cu maşini şi urmează să fie promovate noi proiecte, în baza strategiei de dezvoltare.

Mulţumim conducerii companiei pentru încrederea acordată şi pentru deschiderea manifestată în mod permanent faţă de judeţul nostru”, a declarat Nicolaie Avram, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Nevoie stringentă de poştaşi în judeţul Timiş. Au crescut salariile şi se dau bonuri de masă

  1. MÂRLANUL asta a inchis oficiile postale de stat si dupa un an le-a deschis cu chirie la smecheri …. un JEG (vezi oficiul din Calea Girocului de exemplu …).

  2. VEDETI CATE LOCALITATI NU AU POSTAS! ADAUGATI SI SANANDREI ,DE 2-3 ANI NU ARE POSTAS! ACEST PAMPALAU DE DIRECTOR TREBUIA DESTITUIT DE MULT! SA VEDETI POSTA -VAMA EXTERN CE MIZERIE ESTE ACOLO.—UN COLET LA EXTERN COSTA DE LA 4-5 00 LEI LA 1200 LEI! SALARIUL DIRECTORULUI JURIST ,INCOMPETENT!

Lasă un răspuns