Nevoie stringentă de poştaşi în judeţul Timiş. Au crescut salariile şi se dau bonuri de masă

Poşta timişeană se confruntă cu o criză tot mai pronunţată de poştaşi, resimţită atât în mediul urban, cât şi în cel rural.

Se caută factori, oficianţi şi agenţi poştali în Timişoara şi în multe alte localităţi ale judeţului: Dumbrăviţa, Ghiroda, Sânmihaiu German, Peciu Nou, Cerneteaz, Recaş, Cheglevici, Urseni, Uliuc, Iohanisfeld, Jimbolia, Ciacova şi Tomnatic.

Doritorii trebuie să ştie că, din această lună, au crescut salariile şi că vor beneficia de un program flexibil, dar şi de bonuri de masă în valoare zilnică de 11,5 lei. Detalii se pot afla la sediul Poştei Mari din Timişoara, în localităţile amintite sau la numărul de telefon 0256/499422.

Pe de altă parte, 2017 a fost unul dintre anii cei mai reprezentativi pentru poşta timişeană din punct de vedere al investiţiilor.

Astfel, a fost demarat procesul de reabilitare a Palatului Poştei, o lucrare de o însemnătate deosebită. Tot în 2017, la Timişoara a fost deschis primul oficiu business din partea de vest a ţării.

„Reabilitarea palatului a fost unul dintre cele mai importante proiecte pe partea de investiţii, lucrare ce va crea condiţii de muncă decente.

În acelaşi timp, Compania Naţională Poşta Română a suplimentat parcul auto cu maşini şi urmează să fie promovate noi proiecte, în baza strategiei de dezvoltare.

Mulţumim conducerii companiei pentru încrederea acordată şi pentru deschiderea manifestată în mod permanent faţă de judeţul nostru”, a declarat Nicolaie Avram, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş.

6 Comments
Vasile 17/02/2018
Asta este cea mai tare minciuna, curge numai lapte si miere la Posta Romana !
MISU 08/01/2018
VEDETI CATE LOCALITATI NU AU POSTAS! ADAUGATI SI SANANDREI ,DE 2-3 ANI NU ARE POSTAS! ACEST PAMPALAU DE DIRECTOR TREBUIA DESTITUIT DE MULT! SA VEDETI POSTA -VAMA EXTERN CE MIZERIE ESTE ACOLO.---UN COLET LA EXTERN COSTA DE LA 4-5 00 LEI LA 1200 LEI! SALARIUL DIRECTORULUI JURIST ,INCOMPETENT!
Tina 08/01/2018
Au tăiat salariile acum îi plăteste cu jumatate de norma,cum sa se mai angajeze cineva pentru 750 lei salariu brut?
dRobu 08/01/2018
MÂRLANUL asta a inchis oficiile postale de stat si dupa un an le-a deschis cu chirie la smecheri .... un JEG (vezi oficiul din Calea Girocului de exemplu ...).
Gigi 06/01/2018
MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI !!! doar atat pot sa scriu.
Adi 05/01/2018
Au crescut la nivelul salariului minim, sau?