Şoferi iresponsabili, scuturaţi bine de poliţişti şi jandarmi la Timişoara

Șofer în vârstă de 21 de ani, cu alcoolemie de 1,17 mg/l, tras pe dreapta

Şoferi iresponsabili, scuturaţi bine de poliţişti şi jandarmi la Timişoara

În data de 15/16.09.2022, în intervalele orare 06:00-12:00 și 18:00-02:00, polițiștii Municipiului Timișoara, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au desfășurat o acțiune cu efective mărite în Timișoara și în zona rurală, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii vizibilității și autorității polițienești, precum și pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională.

Astfel, au fost legitimate 1.061 de persoane, controlate 125 de societăți comerciale și 731 de autovehicule, fiind efectuate 198 de testări cu aparatul etilotest și 40 de testări cu aparatul DrugTest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 244 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 82.652 de lei.

Dintre acestea, 190 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G 195/2002R și 47 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii nr. 61/1991.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 17 permise de conducere, au retras 13 certificate de înmatriculare și au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier.

CITEŞTE ŞI: VIDEO! „Este apocaliptic, așa ceva nu am văzut de mulți ani!”. Prăpăd după ploi, în centrul Italiei: 8 morți și 4 dispăruți, între care o mamă și fetița ei

De asemenea, au fost avertizate verbal 45 de persoane și au fost acționate 19 butoane de panică, nefiind constate nereguli.

Acest gen de acțiuni vor continua și în perioada următoare, deoarece scopul nostru îl reprezintă siguranța dumneavostră, astfel că vom acțiuna pentru prevenirea faptelor de natură penală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *