VIDEO! „Este apocaliptic, așa ceva nu am văzut de mulți ani!”. Prăpăd după ploi, în centrul Italiei: 8 morți și 4 dispăruți, între care o mamă și fetița ei

VIDEO! "Este apocaliptic, așa ceva nu am văzut de mulți ani!". Prăpăd după ploi, în centrul Italiei: 8 morți și 4 dispăruți, între care o mamă și fetița ei

VIDEO! „Este apocaliptic, așa ceva nu am văzut de mulți ani!”. Prăpăd după ploi, în centrul Italiei: 8 morți și 4 dispăruți, între care o mamă și fetița ei

Bilanț dramatic în urma ploilor torențiale și al inundațiilor care au lovit joi regiunea Marche din centrul Italiei. Potrivit ANSA, cel puțin opt oameni au murit, iar patru sunt dați dispăruți. Printre cei căutați se numără o mamă și fetița ei mică, dar și un băiețel de numai 8 anișori, conform observatornews.ro.

Cel puțin 180 de pompieri intervin în zona unde a lovit urgia. Potrivit Direcției de Protecție Civilă, zeci de oameni care s-au refugiat pe acoperișurile caselor au fost salvați de militari în timpul nopții.

„Este o situație apocaliptică, ceva ce nu am mai văzut de mulți ani”, a spus Carlo Manfredi, primarul orașului Castellone di Suasa, un centru din provincia Ancona.

„Copacii au fost smulși din pământ și lauți de apă ca niște crenguțe. Din păcate, încă îl căutăm pe băiețelul de 8 ani dispărut. Noroc că, seara trecută, am găsit-o pe mama lui, încă în viață. Era în mașină când a văzut că vine acest șuvoi de apă și a coborât cu copilul în brațe. Dar apoi au fost luați de viitură și duși departe”, a continuat edilul italian.

CITEŞTE ŞI: Şofer cu alcoolemie de 1,98 mg/l, ziua în amiaza mare

Autoritățile locale au transmis că nu se așteptau la o asemenea „bombă cu apă”. În mai puțin de 3 ore, străzile mai multor orașe din provinciile Ancona și Pesaro-Urbino au fost inundate. Iar imaginile publicate de presa din Peninsulă, dar și pe rețelele de socializare arată dimensiunea dezastrului.

Captură YouTube


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *