Șoferi amendați de polițiștii locali timișoreni, după ce au parcat mașinile pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități

Șoferi amendați de polițiștii locali timișoreni, după ce au parcat pelocuri destinate persoanelor cu dizabilități

Șoferi amendați de polițiștii locali timișoreni, după ce au parcat mașinile pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități

Două sancțiuni au fost aplicate, joi, 22 decembrie, de polițiștii locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră unor conducători auto care au fost depistați cu autoturismele parcate pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități.

Totodată, pe alte șapte autoturisme au fost aplicate invitații tip colant în cazul unor conducători auto depistați cu autovehiculele pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: Demisie politică: Ana Munteanu a dat borcanul cu miere al USR pe Borcanul cu Ulei al… USR

De menționat că de-a lungul timpului au fost numeroase sesizări ale cetățenilor privind nerespectarea legislației referitoare la parcarea pe astfel de locuri de către unii conducători auto.

În cadrul acțiunii polițiștilor locali a mai fost depistat pe strada Dreptatea și un conducător auto care folosea pentru a promova diverse activități o portavoce, tulburând astfel liniștea locuitorilor din zonă. Acesta a fost sancționat cu 200 lei conform Legii 61/1991.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *