Șofer român, la un pas să fie linșat pe o stradă din Italia după ce a intrat cu mașina într-un grup de trecători

Șofer român, la un pas să fie linșat pe o stradă din Italia după ce a intrat cu mașina într-un grup de trecători

Un român care s-a urcat băut la volan a fost la un pas să fie linșat după ce a intrat cu mașina, un Audi A4, într-un grup de trecători pe o stradă din Palestrina, regiunea Lazio, Italia. Oamenii au aruncat cu scaune ca să-i spargă geamurile mașinii.

CITEȘTE ȘI: Video: Scene incredibile. Cum a reuşit un tânăr să facă drifturi cu o … căruţă

Presa din Italia scrie că șoferul român, Constantin I., în vârstă de 50 de ani, era sub influența băuturilor alcoolice când s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini înainte de a ajunge pe trotuar, unde se aflau mai mulți trecători. Oamenii au fugit din calea mașinii, iar atunci când s-a oprit, au năvălit asupra acesteia, încercând să deschidă portierele mașinii.

Speriat de reacția mulțimii, românul aflat la volan a încercat să scape, demarând în trombă. Dar reacția sa nu a făcut decât să alimenteze furia celor de pe trotuar, care au încercat să spargă geamurile mașinii cu scaunele de la un bar din apropiere, scrie romatoday.it.

Un carabinier a intervenit, l-a salvat și reținut pe șofer

Un carabinier care se afla în zonă a intervenit și, împreună cu un agent de pază, au reușit să îl blocheze pe românul de 50 de ani până la sosirea oamenilor legii. Constantin I. a fost reţinut pentru ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului, ulterior fiind plasat de judecători în arest la domiciliu.

Potrivit primelor informații, nu au fost raportate persoane rănite în urma incidentului, cu excepția carabinierului care a intervenit inițial și care ar avea răni ușoare, vindecabile în 10 zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *