Video: Scene incredibile. Cum a reuşit un tânăr să facă drifturi cu o … căruţă

Scene incredibile într-un oraş din nordul Moldovei. Cum a reuşit un tânăr să facă drifturi cu o căruţă

Imagini incredibile au fost suprinse chiar în centrul unui oraş din nordul Moldovei. Un tânăr s-a apucat de făcut drifturi cu o căruţă. Poliţiştii l-au identificat şi sancţionat.

CITEȘTE ȘI: 2 tone de mușchi țigănesc și urechi de porc, contaminate cu o bacterie extrem de periculoasă, au fost retrase de pe piață. O parte din produse au ajuns pe mesele românilor

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Botoşani a demonstrat că nu este nevoie de un autoturism pentru a exersa drifturi la miezul nopţii.  Acesta s-a apucat să facă derapaje controlate, chiar în mijlocul oraşului Ştefăneşti, o localitate săracă de la graniţa României cu Republica Moldova, cu o căruţă.

Aceste drifturi cu căruța au ajuns virale

Scena a fost filmată şi făcută publică pe reţelele sociale.  Pe filmare se vede cum tânărul mână calul să meargă cu viteză în cerc, în timp ce atelajul hipo, cu roţile spate blocate, derapează pe stratul de polei.  După ce imaginile s-au viralizat, clipul a fost şters de pe reţelele sociale. Mai ales că a intrat şi în atenţia Poliţiei.

Tânărul a fost identificat şi sancţionat de oamenii legii cu 2800 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. În paralel, şi Poliţia Animalelor a demarat o anchetă.

Vezi VIDEO AICI

sursa: adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns