2 tone de mușchi țigănesc și urechi de porc, contaminate cu o bacterie extrem de periculoasă, au fost retrase de pe piață. O parte din produse au ajuns pe mesele românilor

Două tone de mușchi țigănesc și urechi de porc, contaminate cu o bacterie extrem de periculoasă, au fost retrase de pe piață

Aproximativ 2 tone de mușchi țigănesc și urechi de porc au fost retrase de pe piața din România ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

CITEȘTE ȘI: Averea lui Petrică Mîţu Stoian ar putea ajunge la statul român

Mușchiul țigănesc și urechile de porc erau produse și distribuite de societatea Marcel SRL în mai multe țări din spațiul comunitar, dar și în 10 județe din țară, scrie DC News.

Produsele mușchi țigănesc și urechi de porc au fost retrase de la comercializare

Pe site-ul ANSVSA au fost postate două atenționări ale societății SC Marcel SRL de rechemare produse neconforme, respectiv urechi snacks 200 grame, Lot: 076121121, expiră la 2.01.2022 și mușchi țigănesc Lot: 017121121, expiră la data de 27.12.2021 și 6.01.2022.

”Vă informăm că societatea SC MARCEL SRL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. SC MARCEL SRL retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos:

Denumire produs: MUSCHI TIGANESC

Lot: 017121121

Expiră la: 27.12.2021 / 06.01.2022
Vă informăm că societatea SC MARCEL SRL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare evidențierii prezentei Listeria monocytogenes. SC MARCEL SRL retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos:

Denumire produs: URECHI SNACKS 200 G

Lot: 076121121

Expira la: 02.01.2022

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni”, se arată pe ansvsa.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *